Zon, zee, luizen en kaal gaan

26-11-2018 | 2018 - 2019

We waren lekker buiten aan het lunchen in de zon toen Sam ineens een leuke mededeling kwam doen. ‘School at Sea is nu echt begonnen. We hebben al genoten van de zon en de zee, maar nu is een ander vast onderdeel van SaS ook aan bod gekomen. Er zijn namelijk luizen.’ De hele groep werd gelijk panisch en de haarnetjes werden meteen uit de kast gehaald. Iedereen is zo snel mogelijk gecontroleerd, en ja hoor vier SaS’ers hadden pech. Je ziet hier nu dus overal mooie knotjes, vlechtjes en één kaal hoofd. Ik zat in de salon en zag dat er op het achterdek een hele groep mensen om iemand heen stond. Ik ging kijken wat er aan de hand was en opeens zie ik een SaS’er op de grond zitten die zijn haar aan het afscheren was. Hij gaat nu in ieder geval geen last krijgen van luizen. Wel handig, maar ik denk dat ik mijn haar toch maar lekker lang houd.

Willemijn