Feestje!

23-11-2018 | 2018 - 2019

Warmtelampen aan, versieringen op, boxen aan en gaan met die banaan. Dit was ongeveer hoe het er gisteravond aan toe ging. De feestcommissie had namelijk een feestje georganiseerd. Hierbij hadden ze heel veel verschillende hapjes en drankjes gemaakt, waaronder pepernoten, cakejes, nacho’s met kaas en heerlijke cocktails (uiteraard virgin 😉 ). De dansmoves op dit feestje waren ook niet te missen. Zelfs Sam, Pascal en Lucie hebben gedanst. De gevolgen van dit feestje waren lang zichtbaar. Zo lagen er meerdere mensen overdag in hun bed te slapen en was het wakker blijven tijdens een schooldag om te leren voor een toets soms ook best wel lastig. Waarschijnlijk was het dus wel een goed feestje. Als klap op de vuurpijl hadden we vandaag ook nog eens een preek van Sam omdat de boxen niet waren opgeruimd. En om het dan nog erger te maken vergaten we meteen na de preek allemaal om ze nog op te ruimen ook. Zal dan vast wel aan het lage energielevel liggen van iedereen. Gelukkig hebben we dit keer geen straf gekregen…

Teimen