Groepsfoto!

21-11-2018 | 2018 - 2019

Vandaag stond de beklimming van de Teide op het programma. Dat betekent een hele hoop klauteren en kijken naar rotsen. Gelukkig hadden we onderweg naar boven de smaak goed te pakken wat betreft het elkaar aanmoedigen. Hoe hoger we kwamen, hoe kouder het werd en toen we helemaal op de top waren hadden de meeste mensen hun truien en jassen aangetrokken. Sommigen van ons waren strijders en hadden hun korte broeken nog aan (de gekken). Tijdens de groepsfoto kwamen we er achter hoe pinguïns overleven in de barre kou: dicht op elkaar gaan staan en van elkaars lichaamswarmte genieten. Dit hadden wij gezien als een voordeel op die koude rots. Voor de groepsfoto werd heel erg ingedikt en iedereen was blij toen verder naar beneden de zon weer ging schijnen en het warmer werd.

Later op de terugweg kwam er mist opzetten en werd het weer koud. Het was heel gaaf om te zien dat je van het ene op het andere moment met je hoofd in de wolken kan lopen.

Sjors