Uitwisseling

20-11-2018 | 2018 - 2019

Vanochtend mochten we allemaal onze SaS-polo en nette broek aan, want we hadden een uitwisseling met een middelbare school op Tenerife. Toen we aankwamen moesten we ons in drie groepen verdelen en hebben we op hun gymplein verschillende spellen gedaan. Daarna gingen we met zijn allen lunchen. Hier ging echt de hemel voor me open, want ze hadden allemaal hele lekkere hapjes voor ons klaargemaakt en dat was na de pap van vanochtend toch echt wel even genieten. Vervolgens gingen we met zijn allen karaoke zingen en Just Dance spelen. Dit konden alle Spaanse leerlingen echt wonderbaarlijk goed! Een aantal van de SaS’ers heeft nog redelijk wat telefoonnummers kunnen regelen en afspraakjes gemaakt voor van de week. Het was zeker een geslaagde dag bij hen op school en het wordt een uitdaging om ze te overtreffen in de leuke dingen en het lekkere eten. Toch gaan we zeker wel ons best doen en zijn er nu al SaS’ers bezig met het maken van een programma en het bedenken van lekker eten.

We kijken nu al uit naar dat ze hier langskomen (:

Silke