Vrije tijd op Tenerife

19-11-2018 | 2018 - 2019

Na een lange tocht van zeven dagen op zee kwamen we eindelijk aan op onze eerste echte officiële SaS bestemming: Tenerife! Ik had die nacht heerlijk geslapen zonder golven en zonder continu mijn bed uit te rollen. We werden vroeg (om 07:30 uur) door de keukendienst gewekt, maar toen ik hoorde dat het Nutella-dag was wist ik dat het vandaag een goede dag zou worden. Bij iedere nieuwe bestemming komt er natuurlijk ook een grote schoonmaak, maar toen we daar klaar mee waren kwam het beste: vrije tijd! Als eerste gingen we natuurlijk op zoek naar een goede plek met internet om te kunnen bellen met al onze familie en vrienden. Daarna gingen we op zoek naar een goede plek om te eten en wat is nou de beste plek om te eten als je in het buitenland bent? De McDonald’s natuurlijk, haha ;). Na de “heerlijke” maaltijd was het tijd om weer terug naar het schip te gaan. Ik vond vandaag de beste dag tot nu toe op Tenerife en het was ook nog eens pas de eerste dag!

Selma