Aankomst Tenerife

18-11-2018 | 2018 - 2019

Deze ochtend stond ik op met een supergoed gevoel, want we komen vandaag eindelijk aan op Tenerife. Dit maakt mij echt niet normaal blij. We zijn allemaal dat water best wel beu. Toen ik het land zag, kon ik echt gewoon niet stoppen met lachen. Tijdens mijn wacht in de ochtend kon ik de Teide zien, wat ik echt al heel spectaculair vond. In de namiddag zagen we echt al heel goed het land en werd het water elke seconde blauwer en blauwer. Alsof dat nog niet mooi genoeg was, kwam er opeens een supergrote regenboog, wat het echt helemaal afmaakte. Het was net een paradijs! Jammer genoeg veranderde dat mooie uitzicht al snel doordat het weer omsloeg. De zon verdween en het begon zelfs te regenen. Het groene eiland veranderde in een stad. Tenerife is veel groter dan ik had gedacht. Ik dacht dat het een klein eilandje was, maar het is echt enorm en er staan superveel gebouwen. Dat vind ik best wel jammer, want Tenerife zou veel mooier zijn zonder al die gebouwen. Al bij al kijk ik er echt enorm naar uit om dit prachtige eiland te gaan verkennen.

Roxanne