Lucky 7

07-11-2018 | 2018 - 2019

7 november (7-11-2018) was een typische “SchoolAtLand” dag: in tegenstelling tot gisteren waarbij we om 7 uur in de drukke straten van A Coruña een tapasrestaurant zochten (die meestal hartstikke vol waren). In plaats daarvan zijn we nu aan boord van de Thalassa hard aan het leren. Tijdens ons kort maar zwaar avontuur op de Noordzee, waarbij de meesten kotsmisselijk over de reling moesten braken, hadden we niet de tijd of concentratie om met school bezig te zijn. Het tijdstip van mijn wacht (van 4-7) hielp ook niet met de zeeziekte. Nu zijn we dus hard bezig om de verloren schooldagen in te halen. Maar wat moet ik vertellen over 7 november? Tja, het is een schooldag, tot 18:00 uur. Tja, niet echt spannend zoals de meeste dagen aan boord. Weet je wat, ik ga lekker vertellen over mijn SUPER interessante vakken! Ik heb vandaag geleerd over de regels van Kirchhoff en iets over wiskunde met coördinaten. Dat is natuurlijk heerlijk interessant en ook echt de reden waarom jullie deze blogjes lezen. Dat was wel genoeg voor vandaag. Het enige wat ook apart was vandaag zijn de vele 7’s vandaag, tel ze maar na volgens mij zijn het er…

Kristof