De eerste keer vrije tijd

06-11-2018 | 2018 - 2019

Vandaag werd ik voor de verandering niet wakker gemaakt doordat ik uit mijn bed viel, maar door de kok om het ontbijt klaar te maken. Om 10u30 was het ontbijt pas, dus iedereen kon lekker uitslapen en bijkomen van de uitputtende week op zee. Gisteren hadden we ook nog eens besloten dat vandaag onze eerste Nutella-dag zou zijn! Naast de Nutella was er ook jus d’orange en ei, dus het was een luxe ontbijt. Na het ontbijt moesten we dan toch echt het schip schoon gaan maken. Iedereen ging in de weer met doekjes, stofzuigers, bezems en sopjes. Gelukkig werkte iedereen hard mee zodat we snel klaar waren, eindelijk onze telefoons mochten (het afkicken gaat bij sommigen toch moeizaam đŸ˜‰ ) en er op uit konden in A Coruña.

Het weer viel helaas wel wat tegen, maar met alle gezellige cafeetjes en winkeltjes was dat al snel geen probleem meer. Als eerste gingen we natuurlijk langs de supermarkt om onze voorraden snoep, chocola, chips en koek uit te breiden. Daarna zochten we een typisch tapasrestaurantje waarbij we er achter kwamen dat die pas om 19u00 open gingen. Toen zijn we maar pizza gaan eten. Eenmaal terug bij het schip (met kletsnatte kleren en druipende haren) hebben we elkaars inkopen bewonderd en lekker nagepraat over deze dag vol met gezelligheid.

Kiri