Het laatste stukje…

30-10-2018 | 2018 - 2019

Oh nee, na een hele dag werken aan school wilde ik nog een stukje chocolade nemen die mijn ouders me hadden meegegeven. Zat er niks meer in! Alles helemaal op. Noppes, nadas. En ik had nog wel het voornemen om gezond te gaan eten… Maar goed nu die op is kan ik in ieder geval geen chocolade meer eten, dus dat scheelt. Aan boord zijn we trouwens best wel bezig met onze gezondheid. Hoe zorgen we ervoor dat we niet veel zwaarder terugkomen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we genoeg blijven sporten? Thuis fietsen we naar school, maar die beweging heb je hier niet. Nu we nog aan wal liggen kunnen we nog hardlopen, maar als we op zee zijn willen we workouts gaan doen. Elkaar motiveren om een beetje te bewegen en gezond te eten. Als avondeten hadden we een soort curry met bonen. Gezond dus… Laten we zeggen dat ik weleens lekkerder gegeten heb, maar goed. We hadden ook een toetje, dat krijgen we niet altijd, maar als we het krijgen is het feest. IJs met slagroom stond op het menu, heerlijk! Ietsjes minder gezond, maar na een dag hard ploeteren voor school, moet dat wel kunnen haha!

Jasmijn