Altijd het verkeerde moment

26-03-2018 | 2017 - 2018

Herken je dat moment dat er een middendekje is en je net met iets bezig bent?(waarschijnlijk niet). Maar dat had ik dus toen ik net in m’n bed lag, dan kom je net van je wacht en dan wil je heel graag naar bed en dan lig je uiteindelijk in je bed en dan loopt er iemand door de gang: MIDDENDEKJE. Ja, dan ben je dus echt de pineut. Of als je net onder de douche staat, daar hebben we ook al leuke ervaringen mee gehad (ugheughe). Of dat moment dat je net je school aan het ontwijken bent in je hut en dat dat bruut onderbroken wordt door een middendekje, altijd jammer. Middendekjes worden altijd op de verkeerde momenten opgeroepen als je net *druk* bent. Kortom voor middendekjes komen mensen uit allerlei hoeken en gaten naar het middendek.

Maike