Bijna in Europa

25-03-2018 | 2017 - 2018

Het is nu een dag voor aankomst in de Azoren, het eerste Europese land sinds Tenerife. Wéér een mijlpaal dichter bij thuis, of liever gezegd mijn tweede (of eerste) thuis. Ik heb hier erg gemengde gevoelens over, omdat ik sommige mensen erg graag wil zien. Maar voor de rest wil ik het liefste hier blijven. Ik ga vooral de sfeer hier heel erg missen. Je kan hier echt jezelf zijn, zonder dat je afgesnauwd of uitgelachen wordt. Ik hou erg van de zee en gewoon naar de golfbewegingen staren en het lijkt me erg raar om in een klaslokaal uit het raam naar een boom te kijken. Ook vind ik het fijn dat iedereen aardig en leuk tegen me is. Wat ik van (m’n andere) thuis het meeste mis zijn natuurlijk die mensen en voor de rest eigenlijk niks. Naja, het lijkt me wel fijn om ‘s nachts geen wc’s schoon te hoeven maken, maar dat weegt niet op tegen alle chillheid hier aan boord.

Lara