Een dagje rust

10-03-2018 | 2017 - 2018

Hier aan boord is het hard werken. Ook aan school. Om de twee dagen moeten we twee lange dagen leren, opdrachten maken en toetsen maken. Dus als Pascal met het geweldige idee komt om een middag te spenderen op het strand en om langs twee forten te lopen ben ik opgelucht. Eindelijk eens uit de salon, weg van mijn schoolboeken. Om drie uur zijn we vertrokken. Ik zat in de eerste groep die eerst naar de forten ging. We hebben door de forten gelopen en hebben donkere gangen eronder bezocht. We hadden zeker wel zaklampen nodig, want we zagen niks. Ook hebben we in het andere fort nog verstoppertje gedaan, wat leuk was, want ik moest zoeken. Hierna heeft Pascal ons geleid naar het strand om de andere helft van de groep mee te nemen. Ik kan nu wel zeggen dat ik heb gezwommen in Bermuda. Het was niet echt genieten omdat het water ijskoud was, maar ik kom hier waarschijnlijk toch nooit meer terug, dus ik moest het doen. We hebben nog het strand opgeruimd omdat er veel plastic lag tussen alle Portugese-man-of-war (hele giftige) kwallen. Nu heeft iedereen zijn energie zijn gang kunnen laten gaan en kan iedereen de komende vier dagen weer aan school.

Cas