Schip in puin

20-02-2018 | 2017 - 2018

Het was weer eens zover, de huttenwissel. Voor sommigen een hel, voor anderen een opluchting. Ik vond het heel erg leuk om weer eens bij iemand anders in de hut te liggen. Maar al die spullen. Echt VER-SCHRIK-KE-LIJK. We zijn van 09:00 tot 16:00 uur bezig geweest met alle hutten schoonmaken, opruimen en wisselen. Natuurlijk was het voor de jongens makkelijk te doen maar 22 meiden wisselen van hut is toch wel ietsje meer werk. Dit keer leiddeN Annick en Caya de huttenwissel. Het ging al beter dan de vorige keer maar het duurde nog steeds zes uur om alles te doen. Als je dan bezig bent met al je spullen inpakken, dan ga je je weer realiseren hoeveel dingen je eigenlijk mee hebt genomen naar SAS. Aan het begin denk je “ooh ik heb niet zo veel dat doe ik zo”. Maar nee het valt altijd weer tegen. Maar als je dan eenmaal alles hebt ingeruimd dan heb je wel weer een voldaan gevoel. Plus dat alles is opgeruimd.

Maike