De dag dat Jelle alweer bijna wegging

12-02-2018 | 2017 - 2018

Op de Thalassa eten wij eigenlijk altijd lekker. En dat komt mede door onze goede kok. Natuurlijk hebben de leerlingen het koken al aardig onder de knie, maar dat betekent niet dat we Jelle niet gaan missen. Want morgen gaat hij al weer weg en verlaat hij het mooie schip dat al voor ongeveer vier maanden ons thuis is. Omdat hij weg gaat hing er hier de hele tijd al een beetje een bedrukkende sfeer. Behalve de beste kok is hij namelijk nog zo veel meer. Hij is voor iedereen hier een goede vriend die altijd luistert en helpt. Vandaag hebben we dus ook heel erg ons best gedaan op een goed en gezellig afscheidsfeestje. Er zijn door verschillende mensen allemaal heerlijke gerechten gemaakt en een heel lekker toetje. Zo was er onder andere curry met rijst en een chocolade-vanille cake. En dan morgen de gevreesde dag… maar eerst: nog even genieten van de laatste momentjes met onze super-kok.

Floor