Kaping

06-02-2018 | 2017 - 2018

In de middag, tijdens de -as always- gezamenlijke lunch op het middendek kwam Sam aanlopen met het beroemde A4´tje (uitgeprint door Pascal en zijn geliefde printer die hij af en toe ook mept) in zijn handen. Ik eindigde in de keuken met nog wat andere schatjes en we mochten meteen beginnen… met de afwas. De keukendienst van die dag liet voor ons de afwas achter toen die avond dus de scheepsovername echt begon, en we wisten meteen al dat het een super leuke tijd in de keuken zou worden na die gezellige eerste avond. Er volgde toen nog veel lol, inside jokes die niemand anders ooit zal kunnen achterhalen, verwondingen, gefaalde maaltijden en ook nog een paar positieve dingen. Dat geldt voor de keukendienst van de tweede scheepsovername, maar ook voor de anderen die lekker in die flow van de scheepsovername zaten. Totdat….

Caya