De zee op ooghoogte

03-02-2018 | 2017 - 2018

Uit je bed rollen, achter je wegglijdende boeken aan rennen, naar de golven kijken die tot boven je hoofd uitkomen. Dat is was wij al een aantal dagen meemaken. Overal op de tafels liggen slipmatjes (die zelf ook nog wel eens willen wegglijden) om te voorkomen dat je boeken bij de bank aan de andere kant van de salon liggen. Dan loop je over het achterdek en komt er een mega golf aan, even schrap zetten (vaak toch nog wel die ene paal naast je vasthouden) en hopen dat er in de keuken niks omvalt. Tja, ondertussen weten we wel wat het begrip “zeevast maken” is.

Elke dag voelt als een bergbeklimming (met een helling van ongeveer 20% (uitschieters naar 40%)), de Teide was er niks bij (die stond tenminste stil). But we’re just gonna WAVE and smile, boys! WAVE and smile!

Anouk