Dag 6 eigen reis

25-01-2018 | 2017 - 2018

Vroeg opstaan voor vertrek richting Bocas del Toro

Vandaag is het 25-1-2018, de zesde dag van de eigen reis die tot nu toe erg goed is verlopen. Het plan voor vandaag is dat we richting Bocas del Toro gaan vertrekken vanaf Santa Fé. Om van Santa Fé naar Bocas del Toro te komen moeten we drie bussen in totaal halen, zodat we niet in de nacht ergens stranden in Panama, want ’s nachts rijden er geen bussen meer. De reis duurt ook ongeveer twaalf uur lang. Dus om ’s nachts niet meer te hoeven reizen gingen we vandaag om drie uur ’s ochtends opstaan, zodat we om vier uur meteen de eerste bus konden pakken en zodat we op tijd in Bocas aan zouden komen. De wekkers van drie uur gingen allemaal beneden naast het hoofd van Pascal af. Dat was niet zo fijn voor hem. Voor de rest werd iedereen wel wakker en gingen we alles opruimen en inpakken. Nadat dat gedaan was gingen we dan eindelijk naar de bus. Toen we net de drempel over waren van het hostel wist niemand echt naar welke bushalte we moesten. Dus ja, er was wel een beetje stress, want wat zou er gebeuren als we nou net de bus zouden missen. Uiteindelijk hebben we alles met elkaar snel besproken en hulp gevraagd aan de lokale mensen en kwamen we toch op tijd aan bij de bushalte. Voor de rest hadden we de hele dag geluk met alle aansluitingen en kwamen we op tijd aan bij Bocas. In Bocas gingen we snel een hostel zoeken en onze spullen dumpen, zodat we daarna lekker konden relaxen. We hadden een hostel gevonden genaamd Calipso en daar hebben we heerlijk geslapen.

Quinten