De grote Dalmuti

24-01-2018 | 2017 - 2018

Het spel zegt het al GROOT, dat is precies hoe je je voelt als je daar boven iedereen zit. Voordat jullie nu vreemd opkijken van waar ik het over heb, het gaat over een kaartspel waar alles kan gebeuren. De avond in David hebben we het kaartdoosje geopend en eigenlijk niet meer dichtgedaan. Het begon al goed, want ik begon als Grote Dalmuti, dat betekent dat je de Grote Dienaar lekker mag pesten en twee kaarten bij ze mag trekken. Mensen (natuurlijk een beetje vriendschappelijk) pesten is altijd leuk, dus waarom nu niet. Het doel van het spel is trouwens om zo veel mogelijk punten te krijgen en dat doe je door zo veel mogelijk mensen onder je te houden. Zoals gezegd begon de eerste keer het spelletje spelen goed voor mij, het eindigde ook goed, want ik was eerste. Tussendoor ben ik niet van de troon gestoten waardoor ik eindigde met de meeste punten van iedereen. Tijdens het spelletje hadden we ook nog lekkere chips erbij, dus dit was een fantastische avond.

Nanne