Zanderige zooi

19-01-2018 | 2017 - 2018

We moesten nog even onze laatste nacht van onze survival doorbijten en dan konden we weer lekker gaan douchen en in ons eigen bed slapen. Het regende de hele ochtend heel hard en het enige ontbijt dat we hadden was een taai broodje dat de vorige avond was gebakken en nog een beetje overige rijst. Het was lastig om een beetje lekker eten te maken op het eiland dus we moesten het vooral doen op rijst en een beetje brood. Daarnaast konden we zelf nog vis vangen en kokosnoten eten. Maar dat terzijde waren we wel weer allemaal blij dat we terug konden na alle regen. Alles zat volgeplakt met zand en we moesten dus eerst al onze natte zanderige zooi op het middendek schoonmaken. Een uur later hing het hele achterdek vol met natte slaapzakken en hangmatten. Het was een geslaagde ‘survival’ en ik vond het jammer dat het niet langer duurde.

Max