Dubbelgangers

13-01-2018 | 2017 - 2018

Na het avondeten was er een toneelstuk waarin de leerlingen de bemanning belachelijk maakten. Voor het toneelstuk was een aantal leerlingen verkleed als bemanning: Merijn was verkleed als Sam, Caïa als Jelle, Anna als Lucie, Florian als Pascal, Nanne als Paul, Wieske als Hanne, Caya als Eva, Gijs als Bonne, Minke W als Sander, Anouk als Vier (de dode spin van Pascal) en Robin als verteller. Tijdens het toneelstuk werden er allerlei flauwe grappen gemaakt over de bemanning, maar natuurlijk konden ze er wel om lachen. De hele dag waren er allerlei leerlingen bezig geweest met voorbereidingen voor het toneelstuk, onder begeleiding van Robin. Er werd kleding van de bemanning gestolen, er moest geschminkt worden, nepwonden waren in de maak en nog veel meer. Na het eten werd er ‘middendekje’ geroepen, de bemanning werd opgehaald en het toneelstuk begon.

Iris