Panama here we come!

07-01-2018 | 2017 - 2018

Eindelijk! Vandaag hebben we te horen gekregen met wie we de eigen reis door Panama konden gaan. Het was gewoon een normale dag, de wachten liepen door zoals altijd en iedereen was weer hard bezig voor school, of deed in ieder geval een goede poging in die richting. Op een gegeven moment werden we bijeen geroepen vlak voor de lunch. Iedereen fluisterde al naar elkaar, en we keken allemaal hoopvol naar het blaadje dat Sam in zijn hand had. De geruchten gingen dat hij de eigen reis groepen had ingedeeld! Met volle verwachting wachten we tot Sam begon te praten. En ja hoor even later werden de namen van de groepjes opgenoemd met daarbij de behorende begeleider. De een was blijer als de ander maar ik ben in ieder geval tevreden! Het plannen en voorbereiden kan beginnen!

Fien B