Even weg

03-01-2018 | 2017 - 2018

School. Het meest kwalitatief uitermate teleurstellende onderdeel van deze reis voor mij. Maar ja, het moet toch gebeuren. Anders heb je mama Pascal(ina) op je dak en dat is zeker iets wat ik wil ontwijken. Net als school eigenlijk. En waar ontwijk je mama en school nou het beste? In je kamer natuurlijk. Of toch niet? Ik kwam (in een studie-ontwijkend moment) er vandaag achter dat ik eigenlijk best wel goed kan leren hier, ik moet het gewoon in m´n heerlijke donkere kamer doen en niet in de buitenwereld waar rare wezens rondhuppelen die bijzondere geluiden maken. Heel leuk, maar ook heel afleidend en dus niet erg effectief als er aan school gewerkt moet worden. Dus voorlopig kan je me daar vinden, in mijn bed in een heerlijk donkere kamer. Even weg van de bankhangers in de salon, de dolfijnspotters op het dek en de stressende huppelkutjes in de keuken. Alleen maar school.

Caya