ABBA – Happy New Year

01-01-2018 | 2017 - 2018

Ik zat hélemaal op de punt, met mijn hand op de tingel van de bel, met mijn rug naar Sam en Jelle die in een klein bootje wegvaren en met mijn buik richting de stuurhut. Aan de linkerkant van ons ligt de Wylde Swan, omdat we samen een feestje hebben en we voor oud en nieuw allemaal samenkwamen. Daar ging ie dan: 10…9….8…7….6…. ik bereidde mijn oren voor op een samenstelling van keiharde geluiden. Nog steeds met mijn rechterhand op de tingel van de enorme bel, helemaal voorop het schip. Mijn oren gefocust op het liedje wat op dit moment opstaat: Europe – The Final Countdown. 5…..4……3…….. shit! Toch wel adrenaline voor dat nieuwe jaar! 2…..1…… TINGTINGTINGTINGTINGTING Happy New Year!!!!!!!!!!! Ik tingel mij er op los en achter mij schieten de noodvuurpijlen de lucht in! Allemaal rode lichtjes dwarrelen om ons heen. Super vet! Aan mijn linkerkant springen er zo’n 60 kinderen in het water om voor het eerst een warme nieuwjaarsduik te doen. Ik hoor nog wat goede voornemens om mij heen vliegen en ik ben maar met één ding bezig. Genieten van deze mooie dag en mooie jaarwisseling samen met al deze mensen. Ja mhan!

Grote groet van de levensgenieter. Ja mhan!

Caïa