“Kwal”itatief uitermate teleurstellend

28-12-2017 | 2017 - 2018

Sam stelde vast dat, door een kleine vertraging, we Curaçao niet zouden halen voor Oud en Nieuw. Omdat hij tijdens deze feestdag ook niet op het water wilde zitten, had hij besloten om een tussenstop te maken op St. Lucia. Sommigen waren daar blij om, anderen niet zo maar de meesten boeide het helemaal niks. Vandaar ons vaste motto tijdens de afgelopen maanden: ‘Ja, maar boeie!’. Vandaag zijn we dus aangekomen op St. Lucia. Iedereen was onder de indruk van het prachtige eiland en de vele jachten eromheen. Het eerste waar iedereen dus ook zin in had, was zwemmen. Tijdens de lunch was het dan ook zo ver. Zoals altijd was het een wedstrijdje wie als eerst zijn zwemkleding aan kon trekken en het kluivernet in kon klimmen om vervolgens door middel van de lollijn (= een lijn met als enige doel: lol) het water in te springen. De laatste lag nog niet in het water, of iemand was al gestoken door een kwal. Om nog even terug te komen op ons motto; de meesten bleven gewoon vrolijk doorzwemmen. Maar om eerlijk te zijn, ik vond het toch een beetje KWALitatief uitermate teleurstellend.

Adrienne