Junglebells

24-12-2017 | 2017 - 2018

Kerst vieren. Iets wat iedereen normaal gesproken gewoon doet. Toch was de kerstavond voor ons wat anders dan dat we gewend waren. Het is namelijk niet echt gebruikelijk om Kerst te vieren midden in de jungle, samen met de Rastafari met als achtergrondmuziek de nachtvogels en watervallen. Gezellig is het wel. Ons heerlijke avondmaal bestond uit rijst, met een soort van pompoencurry en brood met als afsluiter een heerlijke cake. Allemaal puur natuur, natuurlijk, want zo leven de Rastafari nu eenmaal. Het was heel erg gezellig, en we hebben veel gelachen met elkaar. Om de kerstavond af te sluiten hadden de Rasta‚Äôs besloten om nog een feestje te geven. Drie trommels werden in harmonie bespeeld, terwijl er op de achtergrond gezongen werd, en de SaS’ers mee mompelden (we kenden de teksten niet). De trommelspelers wilden uiteindelijk wel wisselen, en zo is een aantal van ons losgegaan achter de trommels. We hebben veel muziek gemaakt, gezongen en geklapt. En zo hoort het eigenlijk ook wel op Kerstmis. Gewoon, bij je familie zijn, je vermaken en genieten van het moment. Precies eigenlijk wat wij hebben gedaan. Bij onze nieuwe familie zijn, en puur Kerst vieren.

Robin