Das pech, haar weg

14-12-2017 | 2017 - 2018

Wanneer je helemaal klaar bent met je haar en je geen raad meer weet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij knippen, wassen, scheren en trimmen aan boord van de Thalassa. Wij doen alles binnen een mum van tijd en het ziet er ook nog eens tiptop uit. Voor een zacht prijsje kunt u bij onze experts terecht. Eh, ja… Wat denk je nou dat je we jouw haar gaan wassen (kadertje verspilling)? En je wil ook nog dat je haar recht wordt geknipt? Hahaha, laat me niet lachen. Hier doen we niet aan de puntjes eraf, hier ga je of kaal of je doet het niet. Ik bedoel als je het doet doe het dan goed. Er is namelijk geen tussenweg. Dus bereid je voor als je de volgende keer je haar wil knippen, of je dat echt hier aan boord wil doen. Want wie z’n billen brandt moet op de blaren zitten.

Maike