Vluchtelingenboot

08-12-2017 | 2017 - 2018

Zee, niets dan zee, hoever je ook kan kijken, alleen maar zee. Het is vreemd, zoveel zee en zo weinig dingen. Het is een wonder om dieren anders dan vissen te zien. Inmiddels is er een vogeltje op ons schip. Het is enorm gedesoriƫnteerd en het zou me oprecht niet verbazen als het dood zou gaan van de stress, maar het is wel een diertje anders dan vis. Grappig hoe zo iets kleins toch wel van waarde kan zijn. Iedereen komt namelijk wel kijken naar het beestje, wat het alleen maar dichter bij zijn stressvolle dood brengt, maar dat terzijde. Eerder hadden we al een huisdier, een musje genaamd musli, en dit is de tweede. Hopelijk redt hij het tot Dominica, want hij is wel toe aan vakantie. Hij verblijft tegenwoordig in een tros touwen naast de emmer met dode vliegende vissen. Super vrolijk gezicht is dat.

Floris