Verjaardag van de kapitein

29-11-2017 | 2017 - 2018

Vandaag is Sam, onze kapitein, jarig! De avond voor vandaag is een taart gemaakt in de vorm van het schip. Sam was zo aardig dat hij het met iedereen wilde delen. Het was erg lekker. Even later kreeg ik te horen dat het zwembad op het middendek vol aan het lopen was. Ik had net even pauze van mijn keukendienst, dus lag ik er als een van de eersten in. Het duurde niet lang totdat de rest van de 44 erin lagen. Het was erg krap maar het lukte wel. Even later moesten we weer door en werd het zwembad opgeruimd. Nu kwam de lunch. We hebben erg lekker stoofvlees gemaakt. We hebben veel complimenten gekregen van iedereen. ’s Middags is er niet veel gebeurd. Behalve de mensen van school, zij hebben hard gewerkt. Die avond wilde Sam film kijken, dus hebben we dat gedaan. We hebben de film Deadpool gekeken op het middendek.

Cas