¡ADIOS TENERIFE!

24-11-2017 | 2017 - 2018

Deze dag was vrijwel een normale dag (behalve dan dat er dit keer wél genoeg brood was bij het ontbijt). Vandaag zijn we vertrokken richting Kaapverdië dus dat betekende dat het hele schip schoongemaakt moest worden, het eten ingeladen moest worden en al het afval van boord moest worden gehaald. We zouden dus schoon schip maken… Letterlijk. Zoals meestal verliep de grote schoonmaak niet helemaal zonder horten en stoten, alhoewel het voor ons doen dit keer best wel goed ging. Al het eten (behalve de driehonderd eieren) kwam namelijk binnen tijdens het schoonmaken waardoor alles door elkaar heen liep. Niet dat dat heel erg was, dat soort dingen zijn wij namelijk wel al gewend hier aan boord. Het vertrek betekent ook dat het wachtlopen weer is begonnen. Ik kijk er nu alweer naar uit om om vijf uur op te staan morgenochtend en dan vier uur lang hongerig te verlangen naar het ontbijt.

Adrienne