Hu(h?)twissel

19-11-2017 | 2017 - 2018

Vandaag begon rustig. Alles ging goed, tot vlak na het ontbijt. Toen begon namelijk de allereerste hutwissel. Als eerste moest iedereen zijn spullen inpakken en op de tafels in de eetsalon neerzetten. Dat was eigenlijk het punt dat de chaos echt begon. Iedereen was van alles kwijt en er werd door iedereen over elkaar heen geschreeuwd. Daarna zouden we eigenlijk, volgens het schema dat er gemaakt was, alle hutten moeten schoonmaken, maar omdat we tegelijkertijd aan onze SaS-stories én aan de grote schoonmaak konden werken, ging dat maar een beetje traag.

Op een gegeven moment was het helemaal niet meer duidelijk welke hut nou wel schoon was en welke niet, en of er nog wel schoongemaakt werd op het schip. Dus werden we op het matje geroepen bij papa Sam. Hij heeft ons toen in groepjes opgedeeld van wie welke taak ging doen, en toen ging het een stuk soepeler. We hadden vanavond zelfs nog tijd over om aan onze SaS-stories te werken. Sam heeft ons wel verteld dat we dit volgende keer helemaal zelf moeten doen. Ik kijk er nu al naar uit.

Rena