Filmavond met de Duitsers

18-11-2017 | 2017 - 2018

We hebben een filmavond gehad met de leerlingen van het Duitse schip de Thor Heyerdahl. De voorbereiding van zo’n filmavond is nog meer dan je denkt. We hadden van Sam toestemming gekregen en hadden een container gevonden bij ons op de haven.

Toen hadden we een over met de Duitsers wie wat zou meebrengen qua spullen, zoals beamer, computer, stroomkabels en natuurlijk als allerbelangrijkste de film! Wij moesten de stroomkabels regelen en de film en de Duisters gingen de beamer en de computer regelen. Ondertussen keken we na de tijd en we zagen dat het al 21:00 uur was, terwijl iedereen om 22:00 binnen moest zijn. Gelukkig mochten we van Pascal de film afkijken en mochten de Duisters dat ook. De spullen waren aangesloten ondertussen en gingen de film eindelijk beginnen. Onze hele groep was er bijna van de Thalassa, maar de Duitsers waren met z’n tienen.

Gelukkig was het voor de rest een hele leuke avond! Iedereen zat heel erg in de film en moesten ook allemaal lachen van Jack Sparrow! Het was ook leuk om te zien dat sommige van de leerlingen echt contact gingen zoeken met de Duisters om over hun reis te praten.

Quinten