De powerwoman van de Thalassa

17-11-2017 | 2017 - 2018

Je zit rustig schoolwerk te maken, maar telkens rent er aan dek een aapje rond. Na een tijdje ga je er toch maar eens op letten wie dat nou steeds is en wie er vervolgens de mast inklimt en zorgt dat die in orde blijft. En wie vind je? Lucie natuurlijk, de PowerWoman van de Thallasa. Dagje over, dan ga je toch gezellig met haar de mast in om de ra’s van touwtjes voorzien. In het begin was ze niet zo open, maar als je een tijdje met haar praat kom je erachter dat het echt een hele lieve vrouw is die er echt altijd voor je is. Na een tijdje is Lucie zelfs zo genesteld op het schip dat je soms helemaal vergeet dat je altijd Engels met haar praat. Heb je na alles nog geen beeld van Lucie… Je zult waarschijnlijk nooit leuker van iemand uitgelegd krijgen wat de ‘King of Knots’ is, en de befaamde handstand zien waar iedereen die turnt u tegen zegt.

Nanne