Land in zicht!

02-11-2017 | 2017 - 2018

Bij School at Sea beginnen onze dagen heel vroeg met onze wachten, waar we van tevoren vaak echt geen zin in hebben, maar die uiteindelijk de leukste delen zijn van de dag. We werken, leren, zien nieuwe dingen en hebben gewoon heel veel plezier met de andere mensen van de wacht die op dat moment om ons heen zijn.

Na heel veel zeeziekte (voor mij in ieder geval wel) kwamen we eindelijk aan in A Coruña rond 18:00 uur. Iedereen stond buiten om gewoon van het uitzicht te genieten. De kleuren in de lucht, de bootjes in de haven en het mooie uitzicht op de stad maakte het echt heel mooi. We kregen onze telefoons niet, maar dat maakte niet echt uit omdat we drie uur kregen om vrij rond te lopen in de stad. Het was in het begin best gek om na zoveel dagen op zee ineens weer aan land te zijn, want ineens zijn er overal mensen en is het heel druk. Toen we aan het zeilen waren had ik niet echt door dat we niet meer vlakbij Nederland waren. Pas toen ik door het mooie, oude stadje liep, begon ik echt te beseffen dat we niet meer in (het koude) Nederland waren, maar in Spanje. De paar uur vrije tijd waren erg leuk en ik heb er echt van genoten.

Floor