Georganiseerde chaos

21-10-2017 | 2017 - 2018

Daar ligt zij dan eindelijk, de Thalassa. De zon schijnt vol op het dek en binnen wemelt het er van de mensen. Het is inschepingsdag. Ouders die sjouwen met volle tassen en dozen, kinderen die zich naar beneden haasten om te kijken met wie ze in de kamer zitten. Huilende, bewonderende en lachende ouders, broers en zussen en de crew die alles op rolletjes probeert te laten lopen. Georganiseerde chaos noemen ze dat. Nadat alle familie weg was, werden alle tassen, die met heel veel aandacht en propwerk in waren gepakt, gecontroleerd. Dat was ook wel nodig, want het is toch belachelijk dat iemand vier korte broeken meeneemt voor zes maanden! Hoe haal je het in je hoofd? Daarna de grootste challenge: probeer al je spullen kwijt te kunnen in een kamer die kleiner is dan je wc en die je met nog twee andere mensen deelt én probeer dat dan ook nog eens netjes te doen zodat je de vloer nog kunt zien. Nou ik kan je vertellen: 99,9% heeft gefaald.

Adrienne