MOLtalk

29-03-2017 | 2016 – 2017

Wie is de Mol? Een vraag die iedereen op het schip zich stelt. Okay, behalve bij de niet-Nederlanders, aangezien ze de afleveringen toch niet kunnen verstaan.
Frank heeft onlangs alle afleveringen van ‘Wie is de Mol?’ gedownload en op public gezet. Gevolg? Na schooltijd is iedereen ‘Wie is de Mol?’ aan het kijken. En de speculaties gaan al over en weer. “Jochem is de mol!”, “nee, Diederik is de mol!”. “HAHA! Ik weet al wie de mol is!`.
Sommigen weten al wie de mol is, zij hebben de afleveringen tot heel laat in de avond zitten doorkijken. Anderen, de slimmeriken, kijken elke avond 1 aflevering, zodat ze lang erover doen om de serie uit te kijken. Zo hebben ze iedere avond wat te doen.
Zo slim ben ik zelf niet, ik weet al wie de mol is. Het is dan heel grappig om dan te luisteren naar de speculaties van anderen en vaak zitten ze er helemaal naast.
In Nederland weten ze natuurlijk ook al heel lang wie de mol is, maar hier aan boord is het hét onderwerp van alle gesprekken. Eindelijk is er weer iets tv-achtigs om te zien. Maar ik denk dat de meeste mensen die domme tv helemaal niet gemist hebben.

Amelia