Maandag 13 maart 2017 op woensdag 29 maart 2017

13-03-2017 | 2016 – 2017

Dus dan is het 29 maart, hebben we inmiddels de Azoren al verlaten en zitten we midden op de Atlantische Oceaan richting, jawel hoor, de eindbestemming, IJmuiden.
Maar goed, dan hoor ik dus: ‘Oh ja, je moet nog een blogje schrijven over 13 maart.’ Dan denk ik bij mezelf: `Hoe dan?´ Dus als je graag wil weten wat er is gebeurd op 13 maart, hier is een compacte samenvatting van mijn dag: ik had keukendienst, het was minder vermoeiend dan verwacht en het was een uitdaging om van niets toch iets te maken.
Dus waar willen we het nog meer over hebben? Over het feit dat we al bijna thuis zijn en de meeste mensen een super dubbel gevoel hebben? Of wat voor een gekke gewoontes, inside jokes en spelletjes deze groep heeft ontwikkeld? Jaja, dit schip zit vol met gekke, retarded mensen en vaak hoor je ze lachen.
Dat is het einde van dit mooie lied, ik hoop dat jouw leven verder goed verschiet.
(Hier heb je van Marks geweldige rijmkunsten kunnen genieten.)

Heel veel plezier met je leven. alsjeblieft. (´Ook zo´n lekkere insidejoke, zo alsjeblieft´, dat was Sophie´s toevoeging)
(`Eigenlijk heb ik geen toevoeging, maar als ik dan toch wat moet zeggen: jij bent een toevoeging’, dat was een prachtig citaat van Nikki)

Veerle