De dag waarop niemand jarig was (of toch wel)

28-02-2017 | 2016 – 2017

Er was eens een dag waarop niemand jarig was. Toch werden er die ochtend verjaardag liedjes gezongen. Twee mensen werden ook heel de tijd gefeliciteerd. Als vieruurtje was er ook nog eens taart. En er werden 2 verjaardag dozen geopend. Hoe kon dit nou zo zijn als er niemand daadwerkelijk op die dag jarig was?!

Laat mij je vertellen hoe dit vreemde voorval ontstond. De twee mensen die die ochtend gefeliciteerd werden zijn Koen en ik. Voor Koen is het namelijk zijn aankomstdag (Koen is geadopteerd en kwam heel lang geleden dus op 28 februari aan in NL) waardoor hij zijn verjaardag doos mocht openen. Voor mij was het ook niet mijn verjaardag maar omdat ik op 29 februari geboren ben vier ik het op de 28ste in een jaar waarin de 29ste niet valt.

Wel grappig eigenlijk dat er op een dag waarop niemand jarig is er toch feest wordt gevierd.

Jeroen