Op zoek naar souvenirs

17-02-2017 | 2016 – 2017

Alweer de laatste dag van eigen reis is ingegaan. Mijn groepje en ik werden wakker in Havana. We hadden een leuke Casa en een uitgebreid ontbijt. De laatste dag wilde we vooral besteden aan het zoeken van leuke Souvenirs. Want daar heeft iedereen er natuurlijk veel van nodig om iedereen thuis tevreden te stellen en alle sponsoren blij te maken.
Onze zoektocht ging beginnen. In groepjes van 3 liepen we door Havana op zoek naar souvenirs waar iedereen blij van zou worden. Ook deed iedereen zijn best om in zijn beste Spaans naar de prijs te vragen en het daarna voor wat goedkoper mee te nemen. Vaak lukte dat en kon je de souvenirs meenemen tegen een leuke prijs.
Rond een uur of vier moesten we opzoek gaan naar een taxi. Want om vijf uur moesten we weer terug bij de boot zijn. Natuurlijk wilde we daar wel in stijl aan komen. Niet in een saai wit taxi busje, maar in een mooie oude old timer. En dat deden we dan ook we kwamen de haven binnen rijden in 2 mooie oude auto’s! Super gaaf.

DENISE