Trampen in ein neues Abenteuer/ Liften na een nieuw avontuur

16-01-2017 | 2016 – 2017

Der dritte Tag unserer eigenen Reise brach an und mit ihm ein neues Abenteuer.
Meine Gruppe hatte mal wieder nicht lange geschlafen, was man dementsprechend auch an unserer Stimmung am nächsten Tag merkte. Müde, noch etwas verschlafen und mit etwas Verspätung machte sich meine Gruppe auf zum Bus, mit dem es nach El Valle gehen sollte. Vor uns lagen vier Stunden Fahrt und die lange Suche nach einem Hostel für einen guten Preis, inklusive kleinem Tramp dorthin. Wir waren also alle Abends sehr froh, als wir nach unserem Essen (selbstgemachte Burger) und der Planung für den nächsten Tag, endlich schlafen gehen konnten und von unserer Tour zum Wasserfall am nächsten Tag träumten.
Die Woche war ja noch lange nicht zu Ende und es gab ja noch so viel zu entdecken.

De derde dag van onze eigen reis begon en met hem een nieuw avontuur.
Mijn groep heft al weer niet lang geslapen, wat we de volgende dag ook aan de stemming van het groep merkte. Moe, niet uitgeslapen en een beetje laat, liep mijn groep naar de bus, waarmee wij naar El Valle voeren. Voor ons was het een vier uur duurende reis met het bus en een lange zoek tocht naar een goed hostel voor goed koop. Zoooo… Iedereen was ’s avonds heel blij, als wij na ons eten (zelfstgemaakte burger) en de planning voor de volgende dag in onze beden gaan liggen en over onze tour naar de waterval aan de volgende dag droomden.
De week was net begonnen en we gingen nog heel veel dingen zien!**

Giulia
**het tweede gedeelte van het blog (in het Nederlands) is niet verbeterd, want geschreven door Giulia zélf, die pas sinds oktober op Nederlandse les zit. Wij zijn trots op haar!