Een luxe vakantieoord

09-01-2017 | 2016 – 2017

Je wordt wakker… ruikt de geur van vers gebakken brood en tropisch fruit. Je wordt gewekt en je hebt een kwartier om op te staan en dan naar het ontbijt te komen. Ik ben meestal 5 minuten eerder om nog even van het uitzicht te genieten van deze fantastische eilanden.
Na een overheerlijk ontbijt slaap je nog een uurtje en loop je rustig naar het achterdek want je wacht kan beginnen. De 1 tot 5 wacht lijk dan misschien saai maar je bent 4 uur lang bezig waardoor je wacht super snel gaat. Als een echte zeeman staat Jet te genieten van het uitzicht van deze prachtige bounty-eilanden. Iedereen is opgewekt en kijkt zijn ogen uit naar de riffen waar we doorheen varen.
Stel je voor dames en heren thuis. Je staat achter het roer van een 44 meter lang zeilschip in je korte broek. De zon schijnt in je gezicht dus je hebt een zonnebril nodig terwijl je het schip door de riffen koerst. Daar staat hij dan, het mega mooie eiland met wittere stranden en helderdere zeeën dan je je kunt voorstellen.
In de salon is iedereen druk bezig de survival voor te bereiden die morgen ingaat. Als je wacht dan afgelopen is en je een lekker bord lasagne voor geschoteld krijgt dan is je dag helemaal compleet. Ik ben benieuwd wat de survival op een bounty-eiland te bieden heeft.

Pim