Werkeloos…

06-01-2017 | 2016 – 2017

Yes, de scheepsovername is begonnen, maar door de moeilijke economische tijden op het schip zijn er bij de reorganisatie veel banen vervallen. Nee, grapje het gaat economisch heel goed op het schip, maar toch ben ik werkeloos.
Samen met Meike heb ik gesolliciteerd voor wasvrouw. We draaien een wasje hier en een wasje daar en kunnen tussendoor aan school werken (we lopen beiden namelijk een beetje achter). Maar toen… door de zijwind gingen we continu schuin waardoor de watermaker niet aankon, met als gevolg een douche én wasstop. In plaats van een economische crisis hebben we hier aan boord vaker last van een watercrisis. Maar goed, we mochten dus niet meer wassen, daar ging onze functie. Uiteindelijk hebben we wel heel goed aan school kunnen werken, en een keukenwasje gedaan. Maar ik hoop wel dat we snel onze baan weer terug hebben.

‘’Geef ons je vieze kledij, dan is het later die dag zeker stankvrij’’

Groetjes Simone