Back on board

18-12-2016 | 2016 – 2017

Vandaag was de laatste dag bij de rasta’s. Het ontbijt stond om 8.00u gepland, maar aangezien tijd niet zo belangrijk is daar begon het ontbijt pas om 9.30u. Weer een heerlijk ontbijt met gefrituurde broodjes, een zelfgemaakt fruitsapje en nog veel meer lekkers. Na het ontbijt kregen we een yoga les, het was heel ontspannend. Daarna hebben we nog gezwommen en gezond, tot de lunch klaar was. Het was hele lekkere rijst met bonen en salade. Het eten was de afgelopen dagen sowieso echt heel lekker. Alles bij de rasta’s gaat heel rustig, “go with the flow”. De lunch begon dan ook een uur later dan gepland en de busjes kwamen ook weer later, maar niemand had daar problemen mee. Toen de busjes kwamen heeft iedereen zijn spullen ingeladen, hebben we nog even snel een groepsfoto gemaakt en toen afscheid genomen van de mensen en kindjes. Na een lange rit in de busjes, kwamen we weer aan op het strand. Sam en Jet haalden ons op met de bijboot en brachten ons terug naar het schip, waar het leven aan boord meteen weer begon. Keukendienst moest in actie komen, ankerwachten begonnen weer en SailMails en sas-stories werden geschreven. Toch gebeurt dit in veel meer rust dan voorheen; hebben we toch iets geleerd van de sfeer bij rasta’s.

Maud