Overdosis suiker

01-12-2016 | 2016 – 2017

Wat een dag, ik zit helemaal vol. De keukendienst had het naar zijn zin zeg. Het begon met het nieuws dat ze bolussen gingen maken. Ik helemaal blij, want dat is zo lekker. En toen kwam het nieuws dat Ellen jarig was en er taart gemaakt zou worden. Ik keek er zo naar uit. En ja hoor, toen kwam de taart het was echt overheerlijk. Maar niet lekkerder dan de chocoladetaart van de keukendienst daarvoor. En daarna gingen ze aan het werk met de bolussen. Ze hadden deeg, honingwater en suiker met kaneel. Toen al het deeg op was, bleek het dat er te veel honingwater en kaneelsuiker was gemaakt. En toen sloegen we toe, eerst vinger in het honingwater en dan suiker, heerlijk was het, na een tijdje kregen we helaas een beetje buikpijn en probeerden we weer een beetje aan school te werken. Wat als een sneltrein ging door al het suiker. Helaas heb ik geen bolus op, maar op dat moment dacht ik “laat maar zitten, ik heb al te veel suiker op vandaag”, en ben ik met een tevreden suikerbuik in slaap gevallen.

Alexander