De grote volksverhuizing

12-11-2016 | 2016 – 2017

Iedereen zat gespannen aan het ontbijt, want vandaag zou de eerste huttenwissel gaan plaatsvinden. We wisten alleen nog steeds niet bij wie we in de kamer zouden komen. Sam en Jeroen kwamen de salon binnen en het werd muisstil want ze hadden het verlossende nieuws! Ze maakte de kamerindeling bekend en hoe het zou gaan gebeuren. Vorige jaren moesten alle spullen naar dek en werden daarna naar de goede kamer gebracht, maar Sam wilde het dit jaar anders doen. Ken en Lennard kregen de leiding en moesten zeggen wie wanneer naar zijn nieuwe kamer mocht verhuizen. Het was één grote chaos!!! Ze hebben het heel goed geregeld voor in hoeverre dat mogelijk was. Overal liepen mensen met zware tassen en boekenkratten die uit elkaar vielen van ellende. Het is heel raar dat je nu ook Wouters en Jeroens stem in de gang hoort, want die sliepen eerst in de tweepersoonskamer die apart zit van de rest van de hutten. Toen iedereen eindelijk verhuisd was moest er nog schoongemaakt worden, dus alle spullen moesten op het bed zodat drie jongens schoon konden maken terwijl wij al vrije tijd kregen. Maar dat betekende wel dat toen iedereen terugkwam om 22:00 u, alle spullen nog opgeruimd moesten worden. Het was een hele leuke en vermoeiende dag, op naar Kaapverdië met onze nieuwe kamergenootjes!

Simone