Schooluitwisseling

10-11-2016 | 2016 – 2017

We zijn 10 november op uitwisseling geweest met een lokale school. Een van onze medestudenten (Ellen) zat daar vorig jaar op school en is zo over SAS te weten gekomen. Het was er heel gezellig. We kregen een warm welkom en zijn dan enkele sporten gaan beoefenen zoals basket, voetbal, hun versie van de stoelendans,…. Daarna zijn we gaan ‘’ontbijten’’ en kregen we allemaal lekkers. Toen iedereen klaar was met smullen zijn we begonnen aan de workshops die ze hadden georganiseerd. Eentje was met verf en dat kon je duidelijk zien aan de mensen, heel veel van ons, zowel de sassers als de Canarische leerlingen, zaten helemaal onder. Na al deze leuke workshops zijn er een paar van ons teruggekeerd om de workshops op de boot te organiseren. Onder leiding van Simone was het hier perfect georganiseerd, het eten was op tijd klaar, de barbecue was fantastisch. De mensen mochten de mast en het kluivernet in en kregen een rondleiding en een filmpje te zien…

Met andere woorden het ging fantastisch!

Olivia