BBQ met de buren

08-11-2016 | 2016 – 2017

Vandaag hadden we met onze buurboten (de Thor Heyerdahl* en de Johann Smidt*) een barbecue. Simone, Alexander, Koen & Gwen waren keukendienst deze dag en ze hadden echt een heerlijke maaltijd in elkaar gezet. Een lopend buffet met eten van alle drie de schepen bij elkaar. Er was pasta, salade, lekkere dingen van de barbecue en stokbrood voor erbij.

Het was heel leuk om verschillende verhalen te horen en te praten met mensen die aan een soortgelijk programma meedoen, want ieder schip heeft andere regels en ziet er ook vanbinnen weer anders uit. Daar zaten we dan met zijn allen op de kant, een plastic bordje op schoot gevuld met lekker eten te genieten van elkaars verhalen over de avonturen die we de afgelopen tijd al mee hadden gemaakt.

Wij hadden onze muziekboxen op de kade gezet zodat we een lekker muziekje op konden zetten en natuurlijk zodat we konden dansen. Lekkere oude nummers uit de 70s en 80s, dat zijn de beste nummers om lekker los te gaan en plezier te hebben. Zelfs de volwassenen dansten mee en konden even uit hun dak gaan. Het was een hele geslaagde avond waar veel werd gelachen, gepraat en gedanst.
Meike

*deze schepen varen allebei voor een soortgelijk project als School at Sea, nl. High seas High school en Klassenzimmer unter Segeln