Bedtijd…

07-11-2016 | 2016 – 2017

Vandaag begonnen we de dag goed met een lekker ontbijtje. Zoals altijd een lekker broodje met ham. Tijdens het ontbijt kregen we te horen wat we vandaag gaan doen. De groep werd weer in dezelfde 2 groepjes verdeelt. ’s Ochtends ging ik met mijn groepje naar de bibliotheek. Daar mochten we internetten achter de computers. Pim, Thibault en Guus mochten niet achter de volwassenen computers en moesten naar de kinderafdeling. Na een uur was de internettijd voorbij. Ik ging rustig doorleren in een hoekje van de bieb. Terug op de boot heeft mijn groepje nog 4 uur hard aan school gewerkt. Iedereen is benieuwd wie de nieuwe stuurman wordt. Hij moet wel opschieten want over iets meer dan een week moeten we alweer door naar Kaapverdië. Toen school afgelopen was werden we bij elkaar geroepen door Sam en Jeroen en werden we aangesproken dat we vroeger moeten gaan slapen aangezien veel kinderen overdag erg moe zijn en zich daardoor niet op school kunnen concentreren. Daarom moeten we vandaag allemaal om 23:00 uur in bed liggen met alle lichten uit. Als avondeten aten we tortilla’s die door de keukendienst waren gemaakt. Om 8 gingen we nog even snel voetballen en daarna op tijd weer naar bed.

Maurits