Openluchtbioscoop

06-11-2016 | 2016 – 2017

Vandaag was het zondag. Zondag betekent veel dingen; ei bij het ontbijt, grote schoonmaak en ook filmavond. De dag begon dan ook met een gebakken eitje, sunny side up. Na het ontbijt begon de grote schoonmaak: alles moest weer spic en span worden. Gelukkig hadden we een paar dagen geleden, bij aankomst op Tenerife, ook al een grote schoonmaak gehad en waren we dus snel klaar. En dat kwam heel goed uit aangezien we gingen zwemmen en nu voor de lunch al weg konden. We gingen op weg naar een zwembad en onderweg hebben we geluncht. Het zwembad was heel mooi en nog voordat ik mijn handdoek op een ligbedje had gelegd, sprongen de eersten al het water in. Na een middagje zwemmen en zonnen, werd het rond zes uur toch weer tijd om naar het schip te gaan. Daar stond Jelle al op ons te wachten met het eten al klaar. Ik, als keukendienst, hoefde alleen nog maar de tafels te dekken en de BBQ kon beginnen. Nadat iedereen verzadigd en voldaan klaar was met eten moesten wij snel de afwas doen, want de filmavond ging beginnen. Het was een speciale filmavond, want we hadden een ‘openluchtbioscoop’ opgezet. We hadden het schoenerzeil gehesen en projecteerden met de beamer de film op het zeil. Het zag er heel leuk uit en het was een zeer geslaagde filmavond.

Maud