4 km onder je voeten

01-11-2016 | 2016 – 2017

Welkom bij de epische, fantastische HORROR verhalen van Koen. Vandaag was het zo ver, zwemmen in de oceaan. Dat is niet zoals een zwembadje, nee nee, dat is zoals een heel diep zwembad. Nou ja met andere woorden lekker zwemmen met 4 km onder je. We sprongen van het hoogste plankje van de ladder (hoger mochten we niet gaan) Buiten dat dat natuurlijk awesome was, is de echte super coole, geweldige, fantastische vraag: wat bevindt zich er tussen jou en de bodem van de oceaan? Wat is er in die blauwe leegte van mysterie en bedrog. Wat tuurt er in de diepte, wat houdt jou in de gaten? Wellicht iets enorms, of iets kleins maar dodelijks. Iets dat je ieder moment kan grijpen en meesleuren in de blauwe, oneindige leegte. Wat is het wat echt de oceaan deining veroorzaakt? En wij (jullie familie/vrienden) hebben daar in gezwommen en gespeeld en gelachen. Onwetend van alle verhalen, mythes of zelfs gebeurtenissen die er zijn voorgevallen. Doen jullie nu nog een oogje dicht? Nee ik ook niet. Nee grapje het was heel erg gezellig en cool om te doen. En natuurlijk zal er niks gebeuren… toch… of wel…?

Koen