Amsterdam: tijdsbesef

17-10-2016 | 2016 – 2017

Al de derde dag aan boord, de tijd gaat snel. We zijn ons tijdsbesef kwijt, omdat we onze telefoons moesten inleveren. Om eerlijk te zijn mist niemand hem want niemand heeft hem. Vanochtend kwamen de stores met eten en drinken binnen. Ongeveer 7000 kilo aan eten en drinken. Dat moesten we gaan inruimen en storen in allerlei ruimtes. Jeroen, onze projectleider, heeft bedacht voor een M&O project dat Veerle, Guus, Olivia en ik het eten moeten bijhouden. Het begin van het storen ging een beetje rommelig, maar daarna begon iedereen het door te krijgen. Op een gegeven moment werd er muziek aangezet en liep het als een trein. Het duurde tot ongeveer vier uur. Daarna gingen we naar een ander Tallship, de Thalassa. We mochten daar rondlopen. We werden jaloers door de grootte van het schip. Toen we het Tallship hadden bewonderd, gingen we door naar een andere activiteit. We gingen op een stenen veldje in groepjes voetballen en daarna frisbeeën. Vervolgens gingen we touwtrekken, jongens tegen de meisjes. De meisjes wonnen natuurlijk! Aan het einde van de dag kregen we veiligheidsinstructies en mochten we de mast inklimmen. Helaas kwam ik niet aan de beurt, het was superkoud en het werd snel donker. Na het avondeten gingen we gezellig met z’n allen binnen chillen. Toen was de dag voorbij en ging iedereen laat slapen.

Groetjes!

Denise